Søndagens produktive formiddag

wendy bevan 5
foto: Wendy Bevan

Klokken er 13:00 og jeg føler at jeg har hatt en nokså produktiv søndag. Jeg gnidde søvnen ut av øynene ti på 11 og lå i etterskjelvet av en fryktelig sær drøm. Jeg unngår helst å gå inn på detaljer akkurat her. Deretter lå jeg i senga og så nok en The Office episode. I løpet av påsken har jeg nesten klart og sett alle sesongene. Det er helt sykt. Og det er da jeg tenker for meg selv: Hva har jeg egentlig fått ut av denne påskeferien?
Etter et lite virrvarr av tanker fant jeg så ut hva jeg skulle ha på meg for dagen og gikk deretter opp for å lage meg en nokså sunn og næringsrik frokost som bestod av grove rundstykker, en kopp grønn te og et grønt eple. Jeg er på bedringens vei! 
Headeren er også oppe for dere som har lagt merke til det. Den er fortsatt gjentatt og jeg vet ikke hvordan jeg får bort det. Men jeg er ganske fornøyd. Nå vises hele bildet og kanskje jeg begir meg ut på html'ens grusomme og uutforskede vei senere i denne bloggens gang. Akkurat nå er jeg nokså fornøyd med resultatet. Vi tar det som det kommer. Hva syns dere foresten?
Nå sitter jeg og hører på Traivs og vurderer om jeg skal gå opp å ordne meg nok en kopp te og se nok en The Office episode. Kjenner jeg meg selv rett, gjør jeg nok det.


Dagens låt: Travis- My Eyes

2 kommentarer

pia

23.mar.2008 kl.15:03

Den nye headeren din er fin :-)

krna

23.mar.2008 kl.16:58

Takk skal du ha!

Skriv en ny kommentar

hits