Søndag

summerrain jochenbsummerrain jochenb
One of my reasons. Dette bildet er tatt i Oxford faktisk. Det gjorde meg litt glad. Av: JochenB

Det er søndag, herlige søndager. Og det er som oftest på slike dager man rekker å gjøre litt tenking. Og jeg for min del har tenkt litt. Sommeren kommer jo snart. Herregud, det er snart mai. Og det mange som snakker om sommeren. Om at de gleder seg. Derfor spør jeg dere: Hvorfor gleder dere dere til sommeren? Gi meg noen grunner.

Ifjor sommer rakk jeg så vidt å begynne ferien min før jeg måtte dra og gå på skole i England. Det var jo knapt skole, men man kan si jeg hadde den skolerutinen, så jeg fikk jo ikke helt følelsen av ferie. Når jeg kom hjem var det jo så dårlig vær og resten av ferien føltes bare som en laaang helg. Det var ikke mer som skjedde. Så vidt jeg husker. Men nå begynner jeg jo som smått og få den sommerfølelsen. Den elskede sommerfølelsen. Jeg skal jo på ferie i år. Jeg skal ha ferie i år. Det blir skjønt. 2 uker på Kreta, nam. Bortsett fra det ser jeg fram til uendelige timer tilbringet med de menneskene jeg helst liker å være sammen med. Utallige grillparties. Kanskje muligens en sommerjobb? SOL og vakre sommerklær. Jeg gleder meg også til tropenetter og sommerregn. Sommerregn er noe av det beste jeg vet. Når det er sikkelig varmt ute og at det regner. Når jeg kjenner lukten av fuktig asfalt føler jeg at nå er det virkelig sommer. Jeg elsker den lukten.
Så fortell meg, hvordan har det seg at dere gleder dere til sommeren 08?

5 kommentarer

July

20.apr.2008 kl.22:20

Jeg er så enig. Våt asfalt er noe av det beste jeg vet. Om sommeren vel og merke.

Maia

20.apr.2008 kl.23:22

fordi det er sol, fri, lukt av sjø og gress, grillfest, kjoler, brunfarge, syden, is, sommerflørt, varme---- åååå, kan ikke vente!!

AudM

21.apr.2008 kl.08:17

Fordi jeg skal reise til USA i slutten og bli der et år

Milena

21.apr.2008 kl.17:54

fordi sommeren er så herlig,man kan gjøre så mye mer. Sitte ute leenge om kveldene, slippe å dra med seg jakken når man bare skal ut en liten tur. For å ikke snakke om fri fra skolen. Slippe å stå opp dritt tidlig hver dag. Så føler jeg at jeg har så mye mere ti;D Jeg gleder meg hvertfall!

krna

21.apr.2008 kl.18:26

:) Dere er søte

Skriv en ny kommentar

hits