Fourth day of December: (jule)Gaver

julegaver 10

Idag åpner vi luke 4 i Enchanted Krnas Julekalender.

Bruttern sa tidligere (og hvert år forsåvidt) at det er så stress med gaver. Vel, har du ikke peiling på hva du skal kjøpe, så blir det forsåvidt det. Men har du peiling derimot, da blir gavehandlingen en lek. Da blir det artig. I år har ikke handelen vært lett, men ikke direkte vanskelig heller. Når folk ikke vet hva de ønsker seg (ikke for å nevne navn, Hilde), da må man ta i bruk kreativiteten, grave i hukommelsen på jakt etter gaver som vedkommende kanskje kan ha nytte av eller som vedkommende egentlig ønsker seg men husker det bare ikke. Hva har man ikke venner til, dere?
Men har det seg en gang slik at du er tom for idéer, kan du jo alltids kjøpe en parfyme som dufter godt, et gavekort på H&M, J.K Rowlings nye bok Tales of Beedle the Bard eller litt god The Killers-musikk. Er du virkelig a big spender kan du slå til med en Nintendo DS, ei klokke eller ei Chanel-veske. Det skal nok dratt litt på smilebåndene.

Personlig ønsker jeg meg faktisk ikke noe teknologisk i år. Har du noen spesielle ønsker? Eller blir du glad for alt? Kunne du tenkt deg noe i nissens slede?

4 kommentarer

Malin sin blogg.

04.des.2008 kl.21:55

Jeg har ikke noe spesielt å ønske meg i år jeg.. egentlig litt sykt..
fin blogg :-)

stinea

05.des.2008 kl.12:40

tar gjerne boka !

gjett om jeg skal kjøpe den idag

Sonea

05.des.2008 kl.14:32

symasnik, john mayer cder, the tales of beedle the bard, og klær :D og gjerne litt penger..

også får jeg verdens fineste sko av de søteste jentene

søt julekalender cupcake

hilde

05.des.2008 kl.16:21

har du slått til med nintendo ds, det jeg visste :D

Skriv en ny kommentar

hits