Fifteenth day of December: Karina

img1011

Enchanted Krna, hvem er egentlig det?
Vel, for det første, jeg er 17 år og bor i K-Town (bedre kjent som Kristiansund). Gjennom denne bloggen føler jeg at dere lesere også har blitt kjent med meg. Naturligvis ikke ved alle sidene, men definitivt noen. Det håper jeg dere syns også? For det virker jo sånn. Dere spør om jeg er forelsket, hva jeg skal gjøre med livet mitt og generelt hva jeg liker å gjøre. Det er jo slike ting jeg ikke har noe problem med å fortelle dere. Dette er slike ting jeg gjerne deler. Gladelig. At dere i det hele tatt bryr dere syns jeg er morsomt. Det er ting jeg selvfølgelig ikke skriver om. Denne bloggen kan til tider være litt overfladisk og jeg hinter veldig mye til ting. Noen av dere tar hintene, andre ikke. Følelseslivet (kjærlighetsmessig) blir aldri diskutert åpenlig. Jeg går ikke inn i detaljer. Jeg kan kanskje finne på å skrive at jeg er "forelsket", men aldri noe om i hvem. Det er ikke meg. Jeg skriver ikke om ting som gjør meg sårbar. Jeg vil ikke fremstå som sårbar. Har jeg en skrivesperre blogger jeg heller lite, istedenfor å fakstisk skrive at jeg har skrivesperre. Dere skal jo ikke gå rundt og tro at jeg kan slutte og blogge på dagen.

Jeg er en person med masse følelser. I've got high highs and low lows. Er jeg først glad, stråler jeg, er jeg først lei meg, er jeg.. knust. Kan man si. Jeg hisser meg lett opp og jeg har ingen problemer med å brøle til den andre siden i klasserommet til retards som irriterer meg. Jeg er også utrolig utålmodig og ingenting gjør meg mer oppgitt enn når folk stiller opplagte spørsmål. Jeg skjønner at dette kan være irriterende for andre og jeg har vel egentlig litt forståelse for det. Det må da være lov til å stille spørsmål. Men ja, det irriterer meg og det er den beste måten til å få meg bli sarkastisk på.

Det har også slått meg at siden jeg begynte med julekalenderen har det blitt skrevet om mye mindre personlige ting. Dere vet kanskje ikke hvordan jeg har det for tiden heller. At jeg i det hele tatt blogger er vel et tegn på at jeg har det bra. Man føler ikke for å blogge når man er lei seg. Men dere skal vite at jeg har det bra. Jeg gleder meg som en liten unge til julball, juleferie, julaften, nyttårsaften ETC. Alt det fantastiske desember måned har å by på! Juleballet er jo bare noen dager unna. Det skal bli så vanvittig bra. Jeg har ikke ord. Får frysninger nesten kun av å tenke på det.

Jeg håper dere ble litt bedre kjent med meg nå. Kanskje liker dere meg bedre, kanskje liker dere meg mindre. Ikke vet jeg. Slike ting lar jeg bli opp til dere.

4 kommentarer

Marthe

15.des.2008 kl.22:09

Jeg liker deg. Du er en av verdens mest herlige personer. diiiiggger deg!

stinea

16.des.2008 kl.12:45

jeg liker'ei, massemassemasse ! lotr og pride and prejucide snaart ?

hilde

16.des.2008 kl.15:06

jeg har alltid likt deg!

Sonea

17.des.2008 kl.23:17

Jeg liker deg litt, må jeg ærlig si.

Skriv en ny kommentar

hits