vidunderlige planer

Det er godt å vite hvor man skal hen det kommende året. Det er ikke mindre digg å vite hvor man nesten helt sikkert skal tilbringe neste år hen heller eller hvem man skal tilbringe det med. Jeg holder på å glede meg ihjel til jeg flytter, men jeg gleder meg også noe helt sinnsykt til neste år. Neste år, hvor jeg skal flytte inn sammen med den beste jenta i verden, Ida. Hun stikker til Australia dette halvåret, jeg blir igjen i Norge. Hun kommer hjem i desember og jeg i mai. Vi har kjent hverandre siden vi var små drittunger, men av en eller annen grunn (ifølge Ida var det min feil) mista vi kontakten helt. Selv om vi gikk i samme klasse på videregående ble vi ikke skikkelig gode venner før siste halvår av tredjeåret. Noe jeg er så lei meg for, tenk alle de fine åra vi kunne hatt sammen! Heldigvis har vi mange år i vente.Det som er så herlig er at det føles ut som om vi fortsatte der vi slapp. Som om det nesten ikke har vært noe pause i vennskapet. Herligere er det også at vi har bare vokst oss mer og mer like. Derfor vet jeg, når vi helt tilfeldig begynte å snakke om å bli roomates til neste år, at det kommer til å bli awesome. Og ca. sånn kommer det til å se ut:


Destinasjonen er Bergen. Det hadde absolutt ikke vært så ille og bodd ei leilighet i et gammelt hus som har stått siden før krigen. 

Med en liten balkong. Hvite laken. Store vindu. Høyt under taket. 


Og jeg vil ha en stooor bokhylle. Jeg skal nemlig få Ida til å bli skikkelig glad i å lese. Så kan vi gå turer i byen på jakt etter bokhandlere som selger noe annet enn Twilight og kokebøker. Selv om jeg tror vi må kjøpe et par kokebøker også. 


Så kan vi dra til IKEA og kjøpe det vanlige pikkpakket. Men jeg vil også på bruktbutikker og lete etter skatter som vil gjøre det hele litt mer... personlig. Og dessuten får Ida 25% på Ergo så det går helt fint det også. 


Ida insisterte også på at vi skulle gå lange kveldsturer. Og det tror jeg kan bli ganske så koselig. 

Og beste av alt er at vi skal skaffe oss ei perserkatte. Så kan vi legge opp søte videoer på youtube som får tusner av hit samt bruke det som sjekketriks: jeg har ei skikkelig søt katte hjem, lyst å se den?

Tror det kommer til å bli helt vidunderlig faktisk!

foto: weheartit

3 kommentarer

Lise Bakken Nilsen

19.jul.2010 kl.21:35

Søte bilder! :D

Karoline

19.jul.2010 kl.21:35

Høres spennende ut :D

ida

21.jul.2010 kl.11:43

åherregud, ILU ! Du er så herlig du, Karina. Og den tida vi skal tilbringe i Bergen sammen kommer mildt sagt til å bli a-w-e-s-o-m-e! Missuuu

Skriv en ny kommentar

hits