faq

Hva er skapet ditt for fullt av? Jeg begynte som smått å pakke isted, noe som førte til at jeg ble smertefullt klar over for fullt skapet mitt er av stripete plagg. Det eneste jeg velger å tolke av dette er at jeg mildt sagt sliter med å finne den perfekte stripete whatever. 
Hva består bokhylla di av? En herlig blanding av high fantasy, mørk fantasy, urban fantasy, krim, viktorianske romaner og Ian McEwan. 

En flau fakta om deg? Jeg har en seig tendens til å alltid ta feil koffert når jeg er på flyplasser. 

Hva elsker du? Chuck, mine nære og kjære, fortape seg i bøker, nettshopping og den fabelaktige senga mi. 

Hva hater du? Kjønnsdiskriminering, trangsynte mennesker, uvitenhet, når ting tar altfor lang tid og sludd.

Hva gjør deg glad? Nattameldinger, god mat, åpenbaringer, pakker i posten og mørke kvelder. 
Hva gleder du deg til? For det første: Å komme seg vekk fra Kristiansund. Jeg har ikke ord for hvor godt det kommer til å bli. Jeg gleder meg til å møte masse nye folk, til å skikkelig begynne å skrive igjen og til å oppleve nye ting. 

For det andre: Til A Dance with Dragons av George RR Martin og Towers of Midnight av Brandon Sanderson & Robert Jordan kommer ut i høst en gang!!

For det tredje: Jeg gleder meg også noe helt sykt til neste år. Jeg føler jeg kommer nærmere og nærmere til å vite sånn helt 100 % hva jeg vil gjøre og studere. Akkurat nå står det mellom to ting. Jeg gleder meg til å flytte inn med verdens beste jente og til friheten det innebærer. 

Hvor skulle du ønsket og reist til nå? Akkurat nå hadde jeg neppe takket nei til et middelshavscruise. Forhåpentligvis skjer det neste år. Jeg har også, som sagt, veldig veldig lyst og besøke sørstatene i USA og India. Dessuten hadde det heller ikke vært så feil og tatt en Englandstur eller dratt til Paris eller Berlin. Hva kan du ikke leve uten? Grønn te, den hvite/svarte kompanjongen som er min kjære pc, bloglovin' og spotify. 

Hva er ditt kryptonitt? Høye gutter med langt mørkt hår og smeltet ost. 

Hvem inspireres du av akkurat nå? Taylor Tomasi. Topp fem yndlingssanger for tiden? Alexandra Burke- All Night Long, The National- Slow Show, Melissa Horn- Tyck synd om mig nu, Owl City- Umbrella Beach, Rihanna- Hard. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits