gillian tennant giveaway


Trench Coat fra NastyGal, ring & smykke fra Pamela Love, skjørt & topp fra Gillian Tennant og sko fra Jeffrey Campbell

Bloggkonkurranser har i utgangspunktet alltid vært noe jeg har skydd vekk fra. Det er som alltids bare crappy premier og betingelsene er som oftest også dumme. Når det er bokgiveaways, though, og det eneste man kan gjøre er å legge igjen en random kommentar, er jeg all in. Men jeg var innom Dead Fleurette tidligere og oppdaget denne konkurransen. Ikke dum, ikke dum. Kvalitetsklær som atpåtil er aesthetically pleasing? Og det eneste man behøver er å lage en liten collage der man setter sammen plagg til et antrekk? No problemo

Plaggene var Gillian Tennant (i midten) skriker kanskje vår, men det har jeg aldri brydd meg om. Som Michael Kors sa: Always dress for another season. Dessuten går vi mot høst og det ville vært a waste of good clothing å spare på disse klærne til våren. Gjør det høstlig, da vel! Jeg fortjener vel ikke å vinne mer enn andre, men jeg bør vinne fordi fra neste uke av blir jeg seriøs student og har ikke økonomi til å bruke penger på vakre ting. Dessuten har jeg hatt en kjedelig sommer og har ikke fått brukt noen sommerklær (nesten). Derfor syns jeg det er logisk at jeg bruker sommerklær i høst. 

Én kommentar

Fleurette

19.aug.2010 kl.21:06

Takk for bidrag! Du har rett "always dress for another season". Jeg går med "høstklær" året rundt selv om høsten bare er 2 måneder... lol. Heldigvis så har jeg ikke noe i klesskapet som går under sommer/vår/høst/ eller vinterklær.. alt kan brukes når som helst, det kommer bare an på hva jeg bruker det med. Hihi!

Skriv en ny kommentar

hits