some answers

Hvilken skole går du på? Buskerud FHS

Hvilken "linje" på folkehøgskolen? Jeg går Kreativ Skriving

Hvem er din favorittdesigner? Umulig å velge én og det varierer fra sesong til sesong. FW 2010 var det Doo.Ri, Helmut Lang, Dries van Noten og Roland Mouret. Men jeg vil alltid ha en svakhet for Chloé og Givenchy.

Kan du nevne fire små, men elskbare ting som du verdsetter? 1. Grønn te. Kunne ikke levd uten. 2. SMS fra mamma. 3. Å bli sugd inn i en bok fra første side. 4. Skinnjakka mi. Mamma måtte faktisk sende den nedover fordi jeg hadde glemt den hjem. Den kunne jeg aldri levd uten.

Diverse favoritter? Som b.la mat, drikke, film, sang, band, sengesett etc.
Mat: Kinamat fra HongKong Gardens & Taco.
Drikke: Grønn te (nærmere bestemt Green tea Tchae Citrus) og vann med isbiter.
Film: Fellowship of the Ring, The Departed, V for Vendetta, Closer, Garden State, Pride and Prejudice (med Keira Knightley) og the Royal Tenenbaums.
Sang: Min absolutte favorittsang er Swallowed in the sea av Coldplay.
Band: Coldplay, Kings of Leon, The Killers, Florence + the Machine og Angels & Airwaves.
Bok: The Black Jewels-trilogien av Anne Bishop.
Favorittserie: True Blood, House, The Office, Modern Family, Gilmore Girls, I Mummidalen, Twin Peaks og The Big Bang Theory. 
Favorittsengesett: Det er hvitt med tusenvis av bittesmå grønnblå blomster. Himmelsk å ligge i. Fra Kid, I believe.
Favorittbrus: Akkurat nå er det Villa vs. Coca Cola. 
Det holder vel...?

Hvor er du om 3 år? Om 5 år? 10? 70? Haater slike spørsmål, men jeg skal prøve å svare. Ikke regn med at svarene kommer til å høre realistiske ut. Om 3 år er jeg i Bergen, har en fantastisk roommate og studerer noe jeg virkelig brenner for. Nemlig litteratur. Om 5 år er jeg snart ferdig med min master og er klar til å ta fatt på livet. Om 10 år bor jeg i England, jobber med noe som innebærer mye skriving og mye moro, og forhåpentligvis vil du se meg gående rundt med en loverboy på armen. Om 70 år... Jeg har ikke bestemt meg for om jeg har lyst til å leve til jeg blir så gammel.

Trives du? Jeg trives utrolig godt. Har ikke hatt det så bra med meg selv på lenge. Vet med 100% sikkerhet at jeg tok det riktige valget. Og det er en sykt deilig følelse.

Hva leser du nå? Pornopung av Mads Larsen.

Gleder du deg til a Song of Ice and Fire serien? Om du mener til femmerboka kommer ut; så JA! Gleder meg mer til Towers of Midnight, though.

Beste/verste ved å flytte fra Kristiansund? Det beste var å møte mennesker med like interesser og lidenskaper som meg. Jeg trengte absolutt a change of scenery på den fronten! Når det kommer til det verste har jeg egentlig ikke kommet på noe enda. Jeg savner ikke Kristiansund et fnugg og ofrer ikke byen en tanke. Jeg har det så utrolig bra akkurat nå. Men som sagt, det var tungt å si ha det til mamma og sånn, men vi snakker med hverandre jevnlig, så savner er ikke så intenst, om dere skjønner. Selv om Darbu (plassen jeg bor nå) er nesten et lite fnugg i forhold til Kristiansund, har det ikke så mye å si. Det er mer folka jeg omgås som er viktig. Og det var folka og innstillinga til mange av menneskene i Kristiansund som jeg trengte å komme bort fra!

Er det lov å drikke på folkehøgskolen du går på? Det er kun lov til å drikke på den lokale kroa i helgene. Det er ikke lov å oppbevare alkohol på rommet, drikke på skolens område eller å være tydelig beruset på skolens område.

Hvem savner du mest på den andre siden av jordkloden? DEG!

Kan jeg besøke deg når jeg kommer hjem? Jaa, det syns jeg absolutt du bør gjøre! :D

Skal du bli blondere? Det er plana, så ja.

Gleder du deg til jul? Jeg gleder meg kjempemasse til jul, selv om det er litt fjernt enda. Fordi du kommer hjem og generelt fordi jeg da får sett alle de folka jeg ikke har sett på veldig lenge. Så det skal bli veldig koselig.

Hvordan er det med ligg på skolen? Folk har seg som kaniner, så ligg er det ikke noe problem med.

Savner du frøken Antonsen? Meget!

Har du planer om en Londonstur før jul? Dessverre. Det hadde vært kjempekoselig, men jeg tror dessverre ikke jeg har penger til det. Vi skal på studietur i mars ellerno, men tror heller ikke den turen går til London...

Hvordan ble du så.. stupendous? Spør mamma!

2 kommentarer

KB

10.sep.2010 kl.16:31

Ha en strålende helg!

el snadderino

11.sep.2010 kl.23:22

nei, for dere skal paa klassetur til Barcelona!

Skriv en ny kommentar

hits