Day 04- Your favorite birthday

Bursdagene jeg hadde opp gjennom barndommen var generelt ganske awesome alle sammen. Tror jeg. Ikke at jeg kan sette meg ned å plukke ut spesielle hendelser som skjedde fra hver bursdag, men jeg mener å huske at jeg kosa meg. Høydepunktet var selvsagt å få pakker på senga. Men hvis jeg skal ta en bursdag som jeg virkelig husker og som jeg husker jeg kosa meg gløgg ihjel i, må det være 18-årsdagen min.















Dette ble skrevet om bursdagen 18.okt her på bloggen ifjor:

Igår var altså dagen da jeg og min kjære broder skulle feire oss selv. Jeg kan vel mildt sagt si at i år kom julaften tidlig. Som i to måneder for tidlig. Når vennene dine bruker tid og krefter på å ordne søte og personlige gaver til deg, vet du at du har verdens beste folk i kretsen din. Dette var altså tilfellet igår. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette var min beste bursdagsfeiring noensinne. Den var epic!

Jeg har nå Malaco Truly som hvertfall kommer til å vare fram til neste sommer engang. Det skal sies at Hilde ga meg hele 15 poser. Det står det respekt av. Jeg har drikke fram til russetida. Jeg har lesestoff hvertfall fram til jul. Jeg har partyantrekk til flerfoldige kvelder i framtiden. Kortene jeg fikk også... Jeg har ikke ord. Det som står der. Arbeidet som er blitt lagt ned i de kortene. Det gjør meg rett og slett målløs. Tusen takk, dere er fantastiske! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits