2010, del 1

//januar//

I januar var det kjempemye snø. Snø blir man egentlig relativt fort lei av. Livet mitt dreide seg stort sett om Dragon Age og man kan si at jeg mildt sagt var hekta. Russekullet dro også til Bjorli. Ei helg som ikke kommer til å gå i glemmebøkene med det første. Sykeste helga i 2010 sikkert. Jeg og Ida fant endelig tonen etter flere år fra hverandre, noe som har betydd veldig mye for 2010 og for meg. I januar søkte jeg også på folkehøgskole. I tillegg til det bestilte jeg billetter til teaterstykket Keira Knightley spilte i, nemlig The Misanthrope.

på facebook

Innkeeper, I'm on a quest!

Hybelmiddag <3

Idas status: ute og forgifter naturen (rallje/blees) med Ragnhild Brevik Kvalnes og Karina Odde. we are too cool for the world.

//februar//

I februar hadde jeg allerede skoleplass. Det var ganske så digg. Jeg og Julie skrev ferdig stilen vår til en skrivekonkurranse. Jeg og Marius skrev også noen episke russeprofiler. Det var lættis. I februar dro også engelskklassen til London. Det var en syk tur på utrolig mange måter. Vi drakk på engelsk pub, vi så fotballkamp, vi så Keira Knightley på Comedy Theatre, vi shoppa og besøkte Parliament. London Eye, Tower of London, fattig hotell. The works. GØY.

på facebook

nei, Marthe Johnsen: æ bryr mæ ikkje

You know what I hate more than P.D.A? Virtual P.D.A.

Magnus' status: Stor applaus til russeprofilsjefene Marius Vålrenga Dragnses og Karina Odde med diverse gullkorn :>

Do you believe in hallucinations? Silly dreams or imaginations?

//mars//

Mars var en relativt uinteressant måned. Det mest begivenhetsrike som skjedde var at jeg, Hilde og Sandra farga hår. Jeg var mer vinterdeprimert enn noensinne. Superduper nerd var jeg også. Jeg oppdaget Angels & Airwaves og leste ut George RR Martins A feast for Crows.

på facebook

farger hår med Hilde Mari Glåmen og Sandra Strømman Nedal. sandra goes blonde!

hvil i fred

I don't remeber you lookin' any better, but then again I don't remember you

A feast for crows

nerder med André Odde

EU kan fyke på sjøen for alt jeg bryr meg!

it's all false love and affection, you don't want me you just like the attention

Sandra Strømman Nedal: var det sånn at du skulle sove i senga mi i natt? ATMED mæ?

//april//For å huske alt som har skjedd gjennom hele året har jeg skrevet ned stikkord for hver måned. Det første som står om april er: skolen ble offisielt nazi. Fullt opptatt av særemne og politikk & menneskerettigheter. Men april var ikke bare skolenazi. For i april begynte vi med russerevyen! En russerevy som skulle vise seg å bli et fabelaktig eventyr med helt fantastisk flotte mennesker. Vi bodde også på skolen i en periode. Men det gjør ingenting, fordi resultatet var enestående og a true crowning moment of awesome. Sykeste var vel at jeg hadde politikk heldags OG premiere på russerevyen samme dag. Stolt av det egentlig. R8-gjengen samla seg også for å mekke russebuksene i de siste dagene i april. Kos. Dessuten hadde vi russedåp og det var også superduperartig.

på facebook

Trust me, everybody is less mysterious than than they think

modern family s01e20

body of lies

House s06e17. Knight Fall

MAI, skal du ikke være litt treigere?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits