2010, del 2

//mai//

Mai betydde i all hovedsak russetid. 2. mai hvor vi hadde revyvors og så revyfilmen på Fregatten og fikk flere liter med gratis øl. Eller den kvelden hvor vi vorsa i rundkjøringa og fortsatte festen på skolen, etterfulgt av soving i karavellen til Ida. Eller alle timene vi frøs, var sammen, svetta på mocca og storkosa oss! Avsluttet med det sykeste nachet natt til 17.mai. Russetida var episk, men det er faktisk bare en ting du gjør en gang i livet. I mai fikk jeg og Sandra jobb på Dødeladen. Jeg kjøpte meg også ny pc. Hadebra loverboy Acer og HELLO loverboy Packard Bell. I tillegg til alt dette kom jeg opp i engelsk og nynorsk til skriftlig eksamen.

på facebook

og Ida Kristin Franksdottir lager en insane pizza!!

you blink when you breathe and you breathe when you lie. you blink when you lie

Kristoffer Alnæs er en sercret MGP-lover

//juni//
Jeg kom opp i medie-og informasjonskunnskap til muntlig og aca den. I og med at media-eksamenen var en av de første eksamenene betydde dette at jeg tok sommerferie 11. juni. SWEET. Jeg og Sandra feira med hvitvin og jordbær. True Blood hadde også sesongpremiere og jeg var max happy panda og ble forelska i Franklin Mott. Siste skoledag tok vi på oss bunadene og sa adjø til Atlanten VGS for aller siste gang. Kvelden ble avsluttet på samfunnshuset hvor jeg snakka hull i hodet på en amerikaner og mimra med klassekamerater om hvor syke de tre årene på atlanten vgs faktisk har vært. Jeg begynte også å jobbe på Dødeladen og det hele starta med Tahitifestivalen. Det ble noen laaange dager med masse øl, masse kunder og masse kos. Selv om det var stressende var det også veldig artig.

på facebook

sykt fornøyd med å ha kommet opp i medie- og informasjonskunnskap!

ser fram til å være ferdig med 13 års skolegang @ 13.00 imorgen! fin symbolikk det

lunsj med mamsn <3

//juli//I begynnelsen av juli reiste jeg, mamma og bruttern til Sunnmøre for å delta i bryllupet til søskenbarnet mitt. Det var kjempekoselig og været var supert! Jeg jobba også i gjennomsnitt tre dager i uka i hele juli, så man kan si at jeg var passe sliten og lei. Jeg kjente meg helt sinnsykt klar for å forlate Kristiansund. Kunne dratt på flekken. 17.juli er også en dato som ikke bør glemmes. Den var helt sinnsyk. Parasoll er faktisk alt jeg sier. Cracks me up still!

på facebook

trenger ny musikk

conundrum!

True Blood s03e04- 9 Crimes <3

skal spise kebab og se Mord & Mysterier med Sandra Strømman Nedal <3

jobb 14-20 i finværet

jumping the bandwagon --> Inception med Ida Kristin Franksdottir

the ricky gervais show

> brasseriet med Snadder, jobb 15- natt-ish

//august//August begynte med at jeg var max deprimert over hvor lite jeg hadde fått ut av sommeren og av at jeg gleda meg til høsten. Jeg gikk også tilbake til mine røtter og bestemte meg for å bli blond. Kvelden fortsatte på hjemmefest hos Sandra. Hvor jeg vel og merke tråkka på et glassskår. Men det gikk bra. En dag på jobb var jeg så syk at jeg bare måtte dra hjem. Det var helt forferdelig. Bedre ble det ikke av at jeg den kvelden egentlig skulle på tusna for å grille sammen med gjengen. Enda mer emo. Så var det 14. august og jeg hadde min siste dag på Dødeladen. Den kvelden var det også hadebraparty til Ida fordi hun og Ragnhild skulle tilbringe fire måneder down under. En fin kveld med en god del søling, dansing og hopping på våte trampoliner. Jeg hadde også mine siste dager i Kristiansund og de var fylt opp med varme, parkheng og kinamat. Helt kurant! Så kjørte jeg, mamma og André sørover og jeg begynte på Buskerud Folkehøgskole. Jeg og Julie innførte buksedag (som dessverre ikke overlevde). Vi hadde internattreff. Min danske romkamerat flytta tilbake til Danmark. Enerom GOGO. Vi laga anagramhistorie. Og vi hadde en heidundranes første lørdag på kroa!

på facebook

blondes have more fun! (d)

CHUCK! <3

siste dag på dødeladen! > hadebra-party

parkheng med Julie Reitan Antonsen <3

tok min hatt og gikk > roadtrip med mamsn og bruttern > på gjensyn ktown

Julie Grønn hehehhehe hun er digg

internatut! (b)

dette suger noe helt jævlig! kommer til å savne deg, roomie <3

Én kommentar

Ragnhild Skjelbred

30.des.2010 kl.16:30

så fint år :)

Skriv en ny kommentar

hits