2010, del 3

//september//
September begynte med at hele skolen stakk på feriekoloniøya Hudøy. Det var et mareritt. Vi begynte endelig med valgfag. Blogging og myter here we go! Jeg, Stine, Anja, Simen og Shahin tilbrakte mange og lange timer på det svette rommet til Simen og Shahin der vi så på Supernatural. HOOKED. Kreativ Skriving-klassen dro også på sin første litteraturkveld i Vestfossen. Dessuten fikk vi får første månedsoppgave, RUS. Jeg var også opptatt, i to hele uker, med Heimtunkveld. Jeg skal være ærlig: jeg hata det. Jeg måtte gi opp kveldene mine for å holde på med noe uinteressant babbel med mennesker som ikke virka som de var interesserte i hele tatt. Det var først når vi innså at det var tre dager til vi skulle framføre hele driten at ting begynte å bli morsomt. I september var det også den første hjemreisehelga. Ei helg som skulle vise seg å få konsekvenser for resten av året mitt. Emosjonelt. Klassen dro til Oslo for å være med på bokfestivalen. Ei uke senere var det på tide å dra tilbake til hovedstaden for å besøke Gyldendal og for å dra på Litteraturhuset. Jeg spiste sushi for første gang! Det var en lang, men veldig fin dag.

på facebook

home sweet 145 <3

og kroa er fortsatt the shit!

nach på 145, btw

kveldsmat! ENDELIG <3

til de 10-15 stk som er igjen på Heimtun, det er nach på 118

sliten etter å ha hatt NRK p1 session med Julie Grønn i over en time. eg e so sår og stiv på strutten

elsker nettet her asso :))))))

gleder seg til å komme tilbake til mamma og sjokoladekake <3

//oktober//Oktober begynte med høstferie! Jeg vendte snuten hjemover mot Kristiansund og tilbrakte noen late dager i min kjære hjemby. Etter noen dager hjemme dro jeg videre til Trondheim og bodde hos Silje i et par dager. Shoppa en god del, spiste deilig sushi, spiste lunsj med Torunn, farga håret enda lysere og fant ut at det er lurest å dra ut i Trondheim etter du har fylt 20. Jeg dro tilbake til skolen igjen 11.oktober, min bursdag, og kom sent på kvelden og inn i peisestua der folk sang gratulerer med dagen til meg. Det var kos. Det var også max høst på Darbu, så jeg og Stine bestemte oss for å ha photoshoot blant alt høstløvet. I oktober tok jeg også min første tatovering! HJERTE. Oktober hadde også med seg en god del tårer, uten at jeg skal gå nærmere innpå det, men heldigvis har jeg helt fantastiske mennesker som lar meg gråte på skuldra deres når jeg trenger det. Det var også årets andre Heimtunkveld, en kveld som ble en stor suksess. Fun. I tillegg til det hadde vi Halloween-feiring. Det var enda mer gøy!

på facebook

vil aldri forlate denne senga igjen

TRONDHEIM! <3

gleder meg til å se André Odde på fredag!!

italiensk med Silje Sund > (b)

come around sundown

Sandras status: uberskype med Karina Odde <3! me gusta

going back down south!

tuusen takk for alle gratulsasjonene! <3

skal kose med Julie Grønn <3

'cause it's easy once you know how it's done. you can't stop now it's already begun

fins faktisk ikke noe bedre enn å få sjokoladekake i posten!

//november//


November begynte med Skrekkprosjektet. 11 jenter som dansa hver eneste dag. Det var utrolig koselig og sinnsykt morsomt. Selv om jeg hadde vondt stort sett hele tiden, så var det virkelig verdt det! Var også en tur på kino og så den norske Trolljegeren. En av de beste norske filmene jeg har sett på lenge. Kreativ Skriving hadde sin første lesekafé i november, der vi inviterte forfatterlinja ved Danvik Folkehøgskole. Jeg hadde mitt første oppdrag som konferansier, noe som gikk kjempebra! Det var i november jeg først kom i julestemning. Sykt. I tillegg til dette hadde jeg også veldig hjemlengsel. Etter skrekkprosjektet var over var det på tide med vanlig undervisning. Det var kjempeherlig. I november leste jeg ut en veldig etterlengtet Towers of Midnight. Vi tok også en ny tur til Oslo. Først til Nasjonalgalleriet, videre på litt juleshopping, sushi og så teater. En sykt bra dag. Mamma sendte meg adventskalender i posten og jeg holdt nesten på å hoppe i taket av glede. Jeg måtte også tilfredstille mitt sug etter julen, så jeg tvang Trine, Maria, Johanne og Tone til å være med meg på kino for å se Hjem til Jul. Det var fint. Det er også verdt å nevne at november var cold like you wouldn't believe!

på facebook

går nå en søvnløs natt i møte. takk skal du ha, lars von trier

romvask <3

ser fram til to uker med dans <3

Julie <3

Idas status: Jeg bor i Sydney med utrolige mange spennende og annen mat, men likevel innser jeg at jeg savner grandiosa som faen. Gleder meg helt sykt til flere casa di mamma quattro formaggio med Karina Odde også <3 Damn, det skal bli godt!

skjer med at jeg har sånn 15 blåflekker på beina? OG to på hofta?

400 nakne kvinnemenn er ikke feil

Julie Grønn, du er helten min <3

da skal vi begynne å spille sims igjen...

har, without a doubt, verdens beste mamma! <3

//desember//

Desember har vært en travel måned. Men også kanskje en av de fineste i år? Jeg hadde kjøkkentjeneste for første gang. Jeg leste opp en tekst på en litteraturkveld i Mjøndalen. Det var et år siden Regine døde. Kreativ Skriving ga ut novellesamling. Skolen hadde desembervisning. Vi hadde juleavslutning og jeg holdt elevtalen. Vi fikk juleferie og jeg fikk se alle mine nære og kjære igjen! Feiret julaften sammen med mamma, bruttern og bestemor hvor jeg fikk bare flotte gaver! Andre juledag som var kjempegøy! Jeg har spist masse kinamat. Jeg har spist masse generelt. Jeg har tatt igjen veldig mye tapte serier. Jeg har satt opp en strukturert leseplan for januar 2011 (vi tar det måned for måned), og etter å ha vært hjemme i to uker er jeg nå VELDIG klar for å dra tilbake til skolen! Skal bare feire nyttårsaften først! Jeg syns det også er verdt å nevne at jeg fikk twitter i desember.

på facebook

nå er det 1 år siden vi mista deg og jeg savner deg fortsatt så mye at det gjør vondt

Stines status: Er glad i min Karina Odde <3

if I was scared, I would. and if I was pure, you know I would. and if I was yours, but I'm not

da var man ferdig med desembervisningen! sååååå stolt <3

HJEM TIL JUL <3

taco med fine piker <3

eg sjenke absolutt opp i to glass av krystall

mummifilm-maraton, anyone?

esta chica rubio es loco


Selv om 2010 kanskje fikk en litt treg start og handla veldig mye om skole i perioder, har jeg lært sinnsykt mye. I 2010 hadde jeg min første jobb hvor jeg under flere anledninger trodde jeg skulle ha et nervøst sammenbrudd. Jeg ble blond igjen! Jeg tok opp kontakten med mennesker jeg ikke hadde snakka med på lenge. Jeg flytta fra Kristiansund og begynte på Folkehøgskole i Buskerud. Jeg har blitt kjent så utrolig mange og flotte mennesker. Det siste halvåret føler jeg at jeg har gjort så mye. Opplevd så mye. Følt så mye. Det føles riktig. Men jeg tror 2011 kommer til å bli et enda bedre år! Siste halvåret på folkehøgskole. Det kommer til å bli mye reising. Mye kosing. Og til høsten får vi se hva jeg gjør. Jeg har troa! Godt nyttår, alle sammen!


4 kommentarer

31.des.2010 kl.16:35

godt nyttår : ))

Silje

01.jan.2011 kl.17:03

du er herrrrlig, fru !

"Lille My"

02.jan.2011 kl.00:54

Appy new year))

qaroline

02.jan.2011 kl.01:00

Ah, jeg rett og slett hater det tjukkebildet av meg XD

Godt nyttår, søteKarina!

Skriv en ny kommentar

hits