some answers

Hvilken by/sted av alle i verden kunne du helst tenkt deg og bodd i?
England, for sure.

Hvor lenge bodde du og André på samme rom?
Ehm.. Jeg aner ikke. Spør mamma.

Hva var den største fordelen med å ha en tvillingbror i barndommen? Og nå?
Det å alltid ha en lekekamerat. Ha noen å gjøre lekser meg. Generelt vokse opp med noen andre barn. Jeg syns alle barn bør ha søsken, hvis ikke blir man frarøvet noe veldig spesielt og et veldig spesielt forhold. Det er også alltid gøy å ha noen å rotte seg sammen mot mor & far. Ha noen å krangle med. Krangling er sunt! Nå er det veldig greit å ha en bror som kan hente meg når som helst, ettersom jeg ikke har lappen. Jeg blir også veldig glad når han spør om klestips!

Hva var den største bakdelen med å ha en en tvillingbror i barndommen? Og nå?
Det er kanskje litt merkelig å si det, men bruttern får fram det beste i meg, samt at han får fram det verste i meg. Det er ingen jeg kan være så sint på som på ham. Og da snakker vi tordenstorm, lynnedslag og tredje og fjerde verdenskrig. Når man har brødre har de også en tendens til å bli meget overbeskyttende, noe jeg finner irriterende ettersom jeg er fullstendig kababel til å ta vare på meg selv. Noe ikke alle tror på, av en eller annen grunn.

Hvilke/-n skole skal du søke på til våren?
Jeg har endelig slått fra meg tanken om Norge og bestemt meg for å satse helt og fullt på England. Jeg er veldig usikker hvilken skole jeg vil gå på, og det står mellom East Anglia og Essex.

Hva er best med Kristiansund?
De jeg har nær og kjær. Det er en fin plass å vokse opp, og jeg har funnet ut at jeg ELSKER kystklima. Når hjemlengselen etter mamma, stor seng og fantastisk mat tar meg bruker jeg å sette på Frode Alnæs- Veit om et sted. Da går det bra.

Hva er verst med Kristiansund?
Småbymoralen, jantelov OSV. Det slet hvertfall meg ut. Folk kan være en smule trangsynte og det har jeg meget lite til overs for.

Hvilken type hest liker du best?
Haha, off. Islandshester er fine. Men jeg bryr meg meget lite om hester.

Kva er best med Wheel of Time?
Det beste med Wheel of Time er karakterene og de ulike kulturene. Jeg elsker også magisystemet og Aes Sedai (GOOGLE IT!). Jeg elsker dybden og alt arbeidet som er lagt ned for å gjøre verdenen så levende som mulig.

Kva er dine to favorittklesplagg?
UMULIG å velge to. Men akkurat nå er det min Rick Owens-inspirerte skinnjakke (som jeg gleder meg å bruke til våren) og Kråkesølv t-skjorta mi. Den er så sykt herlig.

Favorittårstid?
Jeg elsker alle. På hver sin måte. Vinteren på grunn av jula og litt på grunn av mørket. Våren fordi det blir varmere, fordi du kan høre fuglene kvitre, snøen smelter og man kan begynne å gå med småsko igjen. Sommeren på grunn av lyset, varmen, bikini, ferier, festene og generelt bare være med de du har mest lyst å være med. Høsten fordi jeg begynner å bli lei av sommeren, fordi jeg elsker å sitte inne når det regner som verst ute og fordi verden er vakrest om høsten. Jeg har også bursdag om høsten!

Favorittby?
Oxford, England.

Favorittmat?
Taco, kinamat på Hong Kong Gardens i Kristiansund, SUSHI og italiensk.

Natt eller dag?
Natt.

Kva personlighetstrekk ser du etter hos andre?
Humor, åpenhet, at de ikke er ute etter å lage drama ut av bagateller, sterke mennesker, målretta folk, kreativitet.

Kan du beskrive deg sjølv med tre ord?
Haha, nei. Gjør det du.

Kvifor er du så søt?
Spør mamma!

Skal du til syden i sommer og i så fall med hvem? mehehehhehehe
Vel... Jeg har tenkt meg til syden, nærmere bestemt ei gresk øy, med deg (Ida) og Sandra. Det blir awesome.

Gjør det noe at brevet mitt blir forsinka?
Så klart ikke!

Skal du hjem i påska?
Selvfølgelig. Å ikke dra på hytta i påska ville bare vært rart.....

Vet du om Kråkesølv kommer til Tahiti i sommer?
Det gjør de vettu. De åpner for Delillos 25.juni!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits