fordi jeg elsker å snakke om meg selv

Når jeg pusser tennene går jeg rundt på rommet mitt og plukker på småting. Jeg har verdens kuleste tannbørste btw. Det er en dress.

Når jeg lager mat vil jeg helst være alene fordi jeg blir stressa av å ha noobs rundt meg. Ikke at jeg er spesielt flink til å lage mat eller kan mange fancy oppskrifter, men hvis jeg skal lage mat så skal jeg lage mat. Ikke prate om været eller se ut av vinduet. Så slår jeg volumet på fullt på radioen.
Jeg er redd for at jeg en dag skal gå tom for ord og ideer.

Den verste følelsen er når du ser den personen du liker liker med noen andre for første gang.

Den beste følelsen er å skrive noe du er skikkelig fornøyd med, og å så få anerkjennelse for det. Det er helt fantastisk.

Jeg er flink til å lage Toro Brownies.

Jeg hører på Interpol- Obstacle 1.

Jeg snakker fort og mye når jeg er ivrig, noe som igjen fører til at det blir litt usammenengende. I tillegg til det snakker jeg også Norges styggeste dialekt.

Jeg liker å få frysninger av bøker, søte sms, vår og å få ting i posten (og prosessen som eventuelt følger med for å få ting i posten)Kjærlighet er å finne varme i kulda.

I sommer skal jeg forhåpentligvis jobbe masse, dra til Roskilde, jobbe litt mer og opparbeide en brukbar tan under ei gresk sol.

Når jeg vil tenke trenger jeg egentlig ikke være noen spesiell plass. Jeg er fullstendig kapabel til å tenke hvilken som helst plass under alle typer omstendigheter. Hvis jeg har mye som surrer oppi hjernen har det en tendens til å gå utover nattesøvnen min.

Når jeg baker vil jeg helst bake med mamma. Hun er bakemesteren.

Akkurat nå er jeg mett etter kveldsmat, skal jeg snart hoppe i dusjen og lese mer i boka mi.

Idag skrev jeg, Julie og Øyvind en roman. Før lunsj tilogmed. Ikke en fullstendig roman (ER DU GÆRN?), men en med utrisset av en handling, kapittel, karakterer osv.

Ikveld har jeg store ambisjoner om å lese ut boka mi. 70 sider er absolutt overkommelig.

Imorgen skal jeg sende et brev til England.

Min mobiltelefon er overraskende robust. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger den har falt ut av senga, likevel er det ikke en skramme å se! Nokia knows their cell phones.

Hvis jeg var et dyr ville jeg vært kanskje en blåhval eller en hund i en flott familie eller noe i jungelen eller i Afrika.

5 kommentarer

Tone

22.feb.2011 kl.11:50

Eg syns du har Norges finaste dialekt! <3

Sandra

22.feb.2011 kl.13:50

jeg synes du har norges peneste og kuleste dialekt! Fordi vi kan kommunisere og snakker rart om andre nordmenn uten at de forstår oss <3

emsi fra Lemsi (the land far far away (in another galaxy) where everyone are horses from birth)

23.feb.2011 kl.00:42

eg like at du skrive om deg sjøl og du har en flott dialekt. Hei og hopp sa brura!

Juliea.

23.feb.2011 kl.03:43

det brevet bør være til meg (a)

savner deg.

28.feb.2011 kl.18:32

om du noen gang går tom for ideer - gi et hint. du kan få hele min historie, ord og tanker. ganske så spennende og innholdsrik.

Skriv en ny kommentar

hits