sticks and stones and broken arms

Mye som skjer for tida, folkens! Vel.. ikke mye, men nok til at det gjør meg sånn halvveis gira. For det første: endelig vet jeg hva jeg skal til høsten. Whop whop! For det andre: Jeg har begynt å trene og skal snart på min andre treningstime og det er tirsdag. Dere som ikke tror meg:Ville jeg kjøpt en dritdyr treningstights hvis ikke? Hm...? Jeg vet hva dere tenker, men den er rosa, du ville aldri gått i noe rosa. Hah, believe me, jeg hadde mine tvil angående den stripa der. Men det var enten den eller en med grønn stripe, og jeg tenker: jeg skal ikke joine Tour de France med det første heller! (Jeg har forresten to kjoler som er sånn halvveis rosa og et skjørt som er helt rosa.) Men rosa er ikke min colour of choice, bare så det er sagt (rosa høres ikke ut som et ord lenger). Apropos treningsklær. Jeg har ikke helt naila den moten enda. Er det meningen at man skal matche? For nå har jeg på meg blå sportsbh OG blå tskjorte. Er det et stort no-no? Forskjellige nyanser også. Ohmy. On a second thought, jeg bryr meg lite. Sportsbh er digg forresten, skjønner ikke at jeg aldri har brukt det før? Sporty Spice, here I come!

Og for det tredje... Nei, det var bare to ting. Og imorgen skal jeg stå opp drittidlig for å være med på spinning. Denne uka kan bli... interessant. 

3 kommentarer

Anniken

01.jun.2011 kl.16:37

hahaha :D matching er totalt unødvendig og sporthsbh er toppers! spørs om du må poste et nytt innlegg om hvordan morraspinninga gikk og om planene til høsten!

krna

01.jun.2011 kl.22:06

Anniken: haha, jeg er spinningfrelst (who would've thought?) og et innlegg om høsten kommer så snart jeg får litt mer info! :)

Anniken

03.jun.2011 kl.03:21

heah,niceeee!

Skriv en ny kommentar

hits