hva skal du til høsten'a? MORDI

Er det et spørsmål jeg begynner å bli sånn passe lei av å bli stilt, så er det: "Hva skal du til høsten da?". Jeg hater å gjenta meg selv og jeg hater å svare det samme til folk som har spurt meg ti ganger før. Det er irriterende fordi du vet at de egentlig ikke bryr seg, de spør bare for å ha noe å si. Men uansett, når det er ute av verden så skal det sies at jeg gleder meg veldig veldig til høsten. For da skal jeg nemlig flytte til England! Jeg begynte å søke sånn i januar/februar, men alt sammen tok veldig land tid, motivasjonsbrev, referansebrev osv., og jeg fikk ikke sendt inn søknaden min før i mai. Da var jeg mildt sagt stressa. De fleste andre jeg hadde snakka med som skulle til England hadde allerede fått plass. Etter mye fram og tilbake, universitetsmessig, hadde jeg kommet fram til at East Anglia var plassen for meg. English Literature & Creative Writing. Får vann i munnen bare av å tenke på det. Min yndlingsforfatter, Ian McEwan, er tidligere student ved den linja i tillegg til en haug med andre veldig kjente forfattere (lista er lang).Jeg søkte ved fem universiteter og bare East Anglia spurte om jeg kunne sende inn noe jeg selv hadde skrevet. Jeg hadde ikke forberedt meg på det i det hele tatt og fikk mildt sagt enda mer panikk da det stod i mailen jeg fikk "If you could mail this as soon as possible, that would be great, as it is late in the admissions cycle." Fuck tenkte jeg. Jeg dro på kino med Julie, kom hjem og satt oppe hele natta og skrev. Morgenen etter sendte jeg inn og noen uker senere fikk jeg svar om at jeg hadde fått et unconditional offer fra East Anglia. Hjertet mitt stoppa og jeg og mamma var lykkelige sammen. Det var et veldig fint øyeblikk. Det at jeg har fått plass der, er noe av det jeg er mest stolt av. Skrivelinja er en av de mest konkurrerende i hele England og bare det å vite at så mange kjente og dyktige forfattere har gått der er prestisje nok i seg selv. East Anglia ligger i Norwich og der bor det ca. 100 000 mennesker. Jeg gleder meg veldig veldig til å flytte. 26. september er altfor langt unna... Jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, jeg gleder meg til å lære masse, jeg gleder meg til å flytte inn på campus og bo oppå mennesker igjen, jeg gleder meg til å drikke altfor mange pints på puben, jeg gleder meg til å kunne dra inn til London på en helgetur for litt shopping, teater, festing og alt annet fantastisk som hører London til, jeg gleder meg til å snakke engelsk hele tiden, jeg gleder meg til å få besøk av verdens beste mennesker og jeg gleder meg til å generelt oppleve England. Jeg har savna det altformye. 

3 kommentarer

Kristin

10.jun.2011 kl.08:10

Gratulerer så masse med studieplass! Deilig når man slipper å uroe seg og stresse over det i sommerferien!! Og ikke minst så er det imponerende og ikke rent lite verst med studieplassen du fikk. Tenk at du satt oppe bare en natt da! Supert Karina, du er kjempeflink!:)

Ha en finfin dag og hils gjengen:)

Klem fra Kristin

btw: jeg bakte red velvet her en dag, den er rett og slett øverst på kaketopp-listen!:)

Julie

10.jun.2011 kl.15:41

Det har ikke gått opp for meg tidligere hvor sykt creds det er at du har kommet inn på denne skolen!! Jeg melder herved at jeg uten TVIL kommer og besøker deg!! <3 Men først: ROSKILDE!!

krna

15.jun.2011 kl.22:38

Kristin: Tusen takk! Det er veldig befriende. Nå mangler jeg bare plass å bo :) tenk at du bakte red velvet uten å invitere meg og mamma!

Julie: Åå, tuusen takk og det blir jeg veldig glad for å høre! Gleder meg masse masse til å få besøk. Og til Roskilde mest av alt <3

Skriv en ny kommentar

hits