sånn at vi slipper å ha spørsmålsrunder. ever.beste matrett? jeg kommer alltid til å være en sucker for taco, anything sushi, pepperkylling på hongkong, helt perfekt italiensk pizza og ostesmørbrød. 
beste dessert? sjokolade. alt som inneholder sjokolade. 

beste drikk? akkurat i disse dager dagdrømmer jeg om mojitos fra barcelona. trodde ikke jeg likte det, men nå er det alt jeg vil ha. og kald øl selvfølgelig. 
verste drikk og matrett? smirnoff ice, solbærtoddy og seibiff. 
beste alkoholdrikk? allerede nevnt...
smør på brødskiva? som oftest ikke, for i disse dager går det som oftest i skinkeost eller majo-salami/servelat. og da vil det bli overkill. man kan ikke ha smør og nugatti f.eks. capiche?
smågodt eller ferdige poser? smågodt. lett. med maaaasse lakris og sure/salte ting og sjokolade. 
beste suppe? suppe. er. så. kjedelig. 
favorittis? i kule: lion lion lollipop. åh! så godt. hvor mye shopper du for hver måned? jeg kjøper veldig sjeldent klær for tida. simpelthen fordi jeg har innsett at jeg har for mye av det og skal gledelig kvitte meg med VELDIG mye i løpet av sommeren. consumerism gjør meg kvalm og jeg vil heller spare pengene mine for å kjøpe noe som er helt perfekt og kommer til å vare en god stund eller vintage. det eneste jeg stort sett bruker penger på i løpet av måneden er øl og bøker, noe jeg akter å fortsette med. 
har du flere sko enn klær? haha, nei. jeg har mellom 10-15 par sko, men bruker sånn... seks av de i løpet av uka. resten bør jeg kaste tror jeg. 
favorittplagg? mine levis shorts, lanvin-kjolen min, en croppa orange-ish cardigan og en mørkeblå croppa genser fra asos, jeansskjorta mi fra primark (utrolig nok) og leo-toppen min fra h&m. hah, og alle treningsbh-ene mine og treningstightsen min! 
favorittfrisyre? solbleika strandhår. 
beste mønster? leo i små mengder og fargerikt blomstermønster. 
beste accessoir? unike ringer i kvalme mengder. 
undertøy? svart, svart, svart and lots of it. svart undertøy er det vakreste som finnes. åh.. eneste gangen jeg kan tillate blonder og gjennomsiktighet til en viss grad. 
verste plagg? onepiece, jeans som henger i rumpa (seriøst uflatterende), topper som fører til en overdreven eksponering av den berømte kløfta og hvite tanktopper dratt latterlig langt ned over rumpa. jobber eller studerer du? ææh, begynner å jobbe på mandag(!!) men skal studere english literature og creative writing @ university of east anglia til høsten. whopwhop!
hva vil du bli? åh, forfatter. 
trives du med jobben/utdanningen din? det har jeg faktisk ikke et svar på per dags dato. i'll get back to you on that. 
er lønna viktigst? not in this lifetime.  har du barn? nei, og takk gud for det. ikke enda. om noen år. med en perfekt mann. noe som er trist og kanskje fint er at jeg mest av alt vil ha barn sånn at mamma kan bli bestemor. og fordi babyer er awesome. så lenge de er glad og fornøyde, men jeg gråt nesten aldri når jeg var baby, så kanskje min baby blir det samme. man må være rolig tror jeg. og barnslig. 
er utrohet ok? nei, fysj og fysj. ikke under noen omstendigheter. likevel, etter å ha sett tusen intervju med keira knightley der hun snakker om last night (google it), har jeg slått meg fast ved tanken at emosjonell utroskap er verre enn fysisk utroskap. 
elsker du noen? ja, men ikke på den måten. 
betyr familie mye for deg? ja, innså det fort etter at jeg "flytta ut".
hvor reiser du helst på ferie? åh, det er så mange plasser jeg har lyst. new york, sørstatene, berlin, paris, thailand, tokyo, russland, interrail hadde vært perfekt. 
beste klima? sånn jeg alltid vil at våren skal være. mild og fylt med sol og fuglekvitter. og en plass mellom 20-30 grader om sommeren. men jeg elsker alle årstidene på hver sin måte. men akkurat nå vil jeg bare ha sommer og sol. sånn resten av verden vil ha også. 
hjemmefest eller gå ut? jeg er så lei av mocca at jeg kunne spydd og jeg savner hjemmefestene med de gode samtalene, latteren, spontan dansing på tilfeldige steder, veranda og solnedgang og pledd og masse god drikke og fantastiske mennesker. 

2 kommentarer

snadder

16.jun.2011 kl.00:23

amen på siste spm!

Tone

20.jun.2011 kl.23:34

Elsker at jeg husker akkurat hvordan du ser ut i alle dine favorittklesplagg! Savner deg så det synger!

Skriv en ny kommentar

hits