nå blir det action her

Akkurat nå dere, er jeg en meget happy panda! Igår kom det en liten something something på døra. En Amazon Kindle. Er den ikke fantastisk? Bilde nr.2, btw. Og det dere ser på skjermen er den splitter nye boka A Dance With Dragons av George RR Martin. Ja, han som skrev Game of Thrones. Ja, den tv-serien ja. Jeg har venta i over et år på den boka (noen har ventet i fem, jeg skal ikke klage) og så langt lever den opp til forventingene. Tilogmed på skjermen. Lesehverdagen min kommer til å forandre seg drastisk. Aldri noe mer vondt i armene av å holde opp en murstein av en bok. Aldri mer vente i tre år på at boka skal leveres fra USA/England til Norge. Nå blir livet enkelt. Forhåpentligvis. 

Og idag kom det også en liten godsak på døra. En Sony Alpha Nex-5. Det er en blanding av et speilreflekskamera og et vanlig digitalkamera. Så langt er jeg veldig fornøyd. Dessuten passa det så bra at den kom idag, for imorgen drar jeg til Jæren for å besøke noen fantastiske mennesker fra folkehøgskolen. Jeg kommer tilbake onsdag 20.juli og DA lover jeg at det blir bildedryss. Etter syv dager på rad på jobb er jeg nå temmelig klar for litt avslapping. Og MASSE øl. Tihi. LIVET ER SÅ FINT, DERE!

(føler meg helt sykt teknologisk forresten. vil tilogmed gå så langt å kalle meg selv teknofil. hvertfall i begynnerfasen)

Én kommentar

Juliea

20.jul.2011 kl.01:00

har du tid til en kopp te en dag?

Skriv en ny kommentar

hits