i've got my life in my hands and your love in my heart

Jada. Bloggen er fortsatt kjedelig. Men det er bare fordi at jeg jobber så mye. Og fordi at det regner i Kristiansund HELE tiden. Og fordi at jeg har 0 sosial liv. Fortvil likevel ikke. Det fins ting jeg kan dokumentere i hverdagen min som ikke omhandler jobb og hvor kjedelig dagene mine er når jeg ikke er på jobb (som da enten er soving, spising, lesing eller serie-titting). 

Exhibit A: SommerantrekketHelt siden jeg kom hjem fra Roskilde har jeg gått i de samme klærne så og si hver dag. Hvorfor? Fordi det er den beste kleskomboen ever (comfortmessig). Buksa kjøpte mamma til meg på loppis for en tjuer og genseren er fra Monki. 

Exhibit B: Nytt i klesskapet


Mamma strikka Mariusgenser til meg!


En kimono (GOOGLE IT) fra Nastygal som jeg har planer om å innvie i helga.


Ei blå skjorte (GOOGL... nevermind) også fra Nastygal. Denne hadde forøvrig sin jomfrutur forrige forrige (ellerno) helg.


Her er den i action mens jeg viser Elisabeth såret mitt som ganske uheldig er plassert på min vakre tatovering. Damn you, ovnen på jobb!

Exhibit C: fine ting på arma. 


Det var salg på H&M. 'nuff said.

Exhibit D: Taxfree goodies


Lipgloss fra Kiehl's med solfaktor 15. Shmaker godt!
Jeg er på god vei til mitt høyeste ønske om å få like fint hår som Ellie Goudling. Det betyr selvsagt at jeg må ta vare på det. Derfor er jeg i den fasen at jeg liker å prøve ut nye shampo og balsamer(?) for å sjekke hva som funker best for mitt VELDIG slitte hår. Det å vaske håret har blitt en kamp. Jeg kommer ut med dreads og det tar tusen år å børste ut. Jeg har dog ingen planer om å gå tilbake til brunette, fordi som dere vet, blondes have more fun. Uansett, jeg kjøpte disse to på taxfreen i Køben etter Roskilde fordi da skrek håret mitt etter TLC. Så langt er jeg veldig fornøyd. Dessuten lukter det så godt. 


Forrige uke var jeg hos frisøren for å gjøre opp en liten skade vi alle kjenner som "farge håret hjemme = epic fail". Gult hår er ikke helt min greie. Da ble jeg introdusert for denne snasne greien. Leave in kur. Noe som er perfekt for meg ettersom jeg hater å sitte time opp og time ned for å vente på en kur som skal virke. Dessuten er denne i skum-form, så den er lettere å påføre. 

Vent litt. Dette høres mer og mer ut som et sponsa innlegg... Det er ikke meninga. 

Sist men ikke minst, et bilde av meg (i tilfelle dere har glemt hvordan jeg ser ut!)Men nå skal jeg legge meg fordi dette innlegget tok fuckings 50 minutter å skrive og jeg skal på jobb om 7 timer! 

Én kommentar

23.aug.2011 kl.00:50

Mariusgenser <3

Skriv en ny kommentar

hits