det jenter kaller investeringer

Med penger på konto blir jeg skummel. Og jeg som har tidenes studielån og får alt inne på konto (for første semester, ta det rolig), er ikke dette gode nyheter. Bruker ikke opp halve lønna mi på en time liksom, jeg kan ha økonomisk retningssans jeg også, det bare føles sånn ut (mamma du kan slutte å hyperventilere nå.) Uansett, siden jeg fikk lønn på fredag var en av de tingene jeg skulle kjøpe for å være snill med meg selv (jeg er faktisk veldig snill med meg selv. kroppen min og hjernen min bør være sykt takknemlig for at det er jeg som bor her... ellerno), var nye sko. Type rave to the grave-sko. Flaks for meg var det salg på nelly.com OG gratis frakt. Så jeg kjøpte to. Se så fine! Og de er ikke svarte engang. Og ja, jeg har på meg loppisbuksa jeg har hatt på meg hele sommer. Jeg skulle ta bussen her om dagen da det falt meg inn at de faktisk kunne vært pysjamasbukser. De er så syyykt komfortable. Også de eneste "slengbuksene" jeg noen gang kommer til å eie!


De er megahøye. Så det er en fantastisk kombinasjon når jeg skal sjangle hjem til internatet i England etter en tur på puben. MEN, heldigvis, jeg er ganske skilled når det kommer i å gå i wedges. Så det går fint. Bruttern hadde ikke trua. 


Jeg føler meg så sykt smart når jeg sitter sånn på gulvet og poser. Saken er at jeg, i motsetning til alle andre bloggere, ikke har en egen privatfotograf eller et fotostativ. Skulle gjerne spurt mamma, men hun var kinda bizzy. Så da får jeg nøye meg med å tørke støvet som har samlet seg opp på gulvet etter en måned. Funker det også, no?


Sko nr.2. Og jeg vet hva du tenker, herregud tresko, korr jæææævla harry. Eller kanskje ikke, hvordan skal jeg vite hva du tenker jeg er da for faen ikke en fuckings mindreader, men ja. Det er en trehel ja. Den bråker noe inni granskauen, så det skal bli fint å tiltrekke seg voldektsmenn når jeg sjangler hjemover fra puben i England. Men ta det med ro, mor, jeg kommer aldri til å gå alene. Aaaanywho, hvor var jeg, jo, er de ikke kule da? Jeg tenkte faktisk å kjøpe et par i rosa også kanskje, men så tenkte jeg.... nei. 


Jeg har fine tær forresten. Jah, det tør jeg å si høyt og tydelig, ja!

Mista litt tråden her, men uansett, to par sko for 338 kr er ikke dårlig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits